برای اخرت

بنام الله / هستی بخش انسانها /«اگر صدسال مانی ور یکی روز// بباید رفت از این کاخ دل‌افروز»

برای اخرت

بنام الله / هستی بخش انسانها /«اگر صدسال مانی ور یکی روز// بباید رفت از این کاخ دل‌افروز»

هزینه درمان از جیب ما ۲۰ درصد بیشتر از گینه و چاد!

هزینه درمان از جیب ما ۲۰ درصد بیشتر از گینه و چاد!



ایرانی‌ها ۷۰ درصد از جیب می‌دهند افغانی‌ها ۵۰ درصد

 

سالانه حدود ۷/۵ میلیون از جمعیت کشورمان مجبور می‌شوند دار و ندار خودشان را به حراج بگذارند تا شاید از بیماری خود یا فرد بیماری که پاره تن آنان است رهایی یابند…

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که مردم در حال حاضر با آن روبه‌رو هستند و دولت جدید قطعاً باید کنترل و تدبیر این معضل را در دستور کار چندفوریتی‌های خود قرار دهد، هزینه‌های بالای درمان در کشور است؛ این هزینه‌ها به اندازه‌ای کمرشکن شده‌اند که بنا به گفته دکتر مرضیه وحیددستجردی، وزیر سابق بهداشت، سالانه ۷/۵ میلیون ایرانی را به زیرخط فقر سقوط می‌دهند.

روز گذشته هم، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با استناد به گزارش سال ۲۰۱۲ سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که پرداخت هزینه درمان از جیب مردم، تنها در ۳۶ کشور از جمله گینه، افغانستان، غنا، چاد و میانمار بالای ۵۰ درصد محاسبه می‌شود، اما هزینه درمان از جیب مردم در ایران بیش از ۷۰ درصد است! این در حالی است که ۱۷ درصد از مردم ما یعنی ۱۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه هم نیستند!

در اثر همین هزینه‌های ویرانگر درمان است که سالانه حدود ۷/۵ میلیون از جمعیت کشورمان مجبور می‌شوند دار و ندار خودشان را به حراج بگذارند تا شاید از بیماری خود یا فرد بیماری که پاره تن آنان است رهایی یابند و همین، آغاز سقوط آنان به زیرخط فقر خواهد بود. همین هزینه‌های هنگفت درمان است که سبب می‌شود، سالانه تعداد زیادی از هموطنان به جای زندگی کردن برای «زنده ماندن» تلاش کنند؛ تلاشی که یک تلاش عادی نیست دست و پا زدن است.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که رهبر معظم انقلاب بارها بر این نکته تأکید کرده‌اند که «خیال مردم باید از بابت درمان آسوده باشد»، همین هزینه‌های سرسام‌آور درمانی است که افکار عمومی را دچار ناامنی فکری کرده است.

شاید شما هم شنیده باشید که طی چند سال اخیر، یکی از اصلی‌ترین دعاهای خیر مردم این است: «خدا هیچ کس را محتاج بیمارستان نکند.»

اینکه در کشورهایی همچون گینه، افغانستان، غنا، چاد و میانمار که ما آنها را به عنوان کشورهای عقب مانده می‌شناسیم و حتی با نگاه ترحم‌آمیز اسم آنها را بر زبان می‌آوریم، پرداخت هزینه‌های درمانی از جیب مردم ۲۰ درصد از کشور ما که یکی از قطب‌های اقتصادی و علمی منطقه و حتی جهان است، کمتر است جای تأمل دارد‌!

در کشور ما در حالی پرداخت هزینه‌های مداوای درد از جیب مردم ۷۰‌درصد است که در حالت طبیعی این رقم باید ۳۰ درصد باشد.

نظرات 2 + ارسال نظر
خرید اینترنتی سه‌شنبه 15 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 02:24 ب.ظ http://javanbazar.com

سلام دوست و همکار عزیزم سایت بسیار خوب و عالی دارید
و اگر ازش پشتیبانی بیشتری کنید خیلی عالیتر میشه.
دوست عزیزم من مایل به تبادل لینک با شما هستم
همکار عزیزم در صورتی که با تبادل لینک موافق هستید حتما به سایت من که سایت خودتون هست تشریف بیاورید
و بگید با چه نامی لینکتون کنم و اگر مایل به تبادل لینک بودید من را با عنوان

خرید اینترنتی

لینک کنید.

هم اکنون سایت من (رتبه در گوگل 3) . خوشحال میشوم به سایت من یک سری بزنید و نظر زیبا تون را بگید

هم اکنون آمار روزانه سایت من بین 2000 تا 3000 هست.

http://javanbazar.com

منتظر نظر زیباتون هستم. یادت نره حتما بیا...

سلام / سپاسگزارم

علی سه‌شنبه 15 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 04:28 ب.ظ

سلام دوست من... شما که به نام الله رو معتقد هستی وقتای مطلب از جایی و کسی بر میداری، طبق دستور الله که دزدی حرام است، باید اسم نویسنده رو بنویسی. نه اینکه به نام خودت ثبتش کنی. این مطلب رو من توی روزنامه جوان خوندم به قلم آقای محمد صادق زمانی

سلام خدمت دوست خوبم علی اقا / ضمن سپاس بخاطر بازدید وبلاگم / تشکر ویژه بابت تذکر بجاتون / اما دوباره از وبلاگم یه بازدیدی بفرمائید جوابی نوشتم خدمت همه دوستان منتقدم/ به راهنمایی و پیشنهادتون نیازمندم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد